Help Mee

Schouders eronder.

Door te bidden

Uw gebed is onmisbaar, zonder de onmisbare zegen van God kunnen wij niets. Het werk aan boord is mooi, verrijkend en geeft veel voldoening echter is het ook zwaar, moeilijk en verantwoordelijk werk in een omgeving ver van huis.

Door te geven

Los van het vertrouwen op de Zorg van Boven heb ik ook simpelweg geld nodig. Ik werk aan boord op vrijwillige basis dus zonder inkomsten. De kosten voor het dagelijks leven, reiskosten, eigen bijdrage en noodgevallen komen voor mijn eigen rekening.

Door te reageren

Voelt u zich vrij iets te sturen in de vorm van een berichtje, foto, appje, envelop, pakketje of wat dan ook. Hollandse lekkernijen worden enorm gewaardeerd :-). De adresgegevens kunt u [hier] vinden.

Hoe werkt geld geven?

Eenmalig
Het is belangrijk dat uw gift goed terecht komt. Let er daarom op dat de benodigde gegevens goed worden vermeld bij uw gift, met name mijn persoonlijke code en naam. Uw gift komt via Mercy Ships naar mij en wordt zo'n twee weken later bijgeschreven op mijn persoonlijke account.

IBAN: NL75 ABNA 0411 4677 78
t.n.v.: Mercy Ships Holland
o.v.v.: 5461 Jako van Leenen

Maandelijks
Het is ontzettend fijn als ik maandelijks op u kan rekenen waardoor er een constante inkomstenbron ontstaat en ik me volledig kan richten op mijn taak aan boord. Om mij maandelijks te ondersteunen klikt u op onderstaande knop, en vinkt u 'ik wil doneren aan een vrijwilliger aan boord' aan.

Zakelijk


Mercy Ships heeft een CBF-keurmerk en is aangemerkt als ANBI-instelling. Uw giften zijn belastingaftrekbaar.